Opera Gala i Französischer Dom

I forbindelse med Berlin International Music Festival er der Opera Gala i Französischer Dom på Gendarmenmarkt i morgen aften, fredag den 13. juli kl. 20.

Programmet er arier fra de dejlige velkendte operaer og af de store operakomponister: Mozart (Tryllefløjten, Cosi fan Tutte, Don Giovanni), Verdi (Rigoletti), Strauss (Adriane på Naxos), m.fl. Læs mere om programmet og musikfestivalen på hjemmesiden for Berlin Internation Music Festival 2012 

Selv om man ikke er (eller tror man er) til opera – så kan denne koncert være en god idé at tage med. Repertoiret er i den lette afdeling – som sagt, kendte arier. Og jeg har aldrig mødt eller hørt om nogen, som ikke kan lide Mozarts og Verdis musik.

Solisterne, sopranen Gloria Rehm, barytonen Kap Sung Ahn og pianisten Oliver Pohl kender jeg ikke. Men jeg ved, at kvaliteten er i orden, når man optræder i sådan en festival i Berlin. I kan læse om solisterne på festivalens hjemmeside.

Billetter kan bestilles via Classictic.com eller se under fanen Tickets på festivalens hjemmeside – her er angivet alle steder, man kan købe billetterne.

Skriv gerne en kommentar