Open Air kunstudstilling

Til jer, som ikke brænder for gummistøvlekast og absolut må overvære VM arrangementet i dag, er her et andet tip, som også er gratis, og som også foregår i det fri. Det er den årlige store udendørs kunstudstilling på Oberbaumbrücke. Broen forbinder bydelene Kreuzberg og Friedrichshain – det er den flotte rødstens bro med to tårne. I anledning af kunstudstillingen bliver broen spærret for trafik.

Konceptet er, at de udstillende kunstnere og publikum skal møde hinanden – så det er ikke kun en udstilling af kunstværkerne, kunstnerne er selv til stede. Og det er både professionelle veletablerede kunstnere som de lidt mere ukendte af slagsen. Det betyder, at det pr. definition må være samtidskunst, man får at se, og der holdes fast i, at den udstillede kunst skal ligge inden for genrerne maleri, grafik, skulptur og fotografi. Kunstnerne skal ansøge om at udstille og de udvælges af en jury.

Udstillingen er åben i dag mellem kl. 10 og 21. Fra kl. 14 kan man se East-Side-Gallery kunstnerne Kani Alavi, Thierry Noir und Pierre Paul Maillé male live. Man kan i øvrigt også selv prøve at male på et lærred, som er udspændt i hele broens længde.

Og vejrudsigten lover varme og sol!

Læs mere på http://openairgallery.de/

Skriv gerne en kommentar