Nytårskoncerter i Berlin m.m.

Som jeg har skrevet om tidligere, så er Berlin den foretrukne hovedstad blandt turister, når man rejser ud og fejre nytår. Dog har jeg ikke fejret nytår i Berlin endnu, og det bliver heller ikke Berlin dette år.

For jer der har besluttet at holde nytår i Berlin, skal der nok helst være et program for aftenen. I tidligere indlæg har jeg forslået steder, man kan fejre nytåret. Søg på nytår i søgefeltet her på siden og få lidt inspiration, hvis I endnu ikke har besluttet jer.

Men det kan jo også være, at I har lyst til at gå til en koncert eller en forestilling nytårsaften. Her er den bedste måde at få en overblik over, hvad der findes at se på de netportaler, som har oversigter over arrangementerne. Kig f.eks. ind på Classistic.com, som sælger billetter til en række forskellige arrangementer den 31. december.

Som sagt får jeg ikke selv brug for det til nytårsaften i Berlin i år, for jeg fejrer nytår i en anden dejlig europæisk hovedstad, nemlig Wien – og det er nu heller ikke så dårligt. Men det betyder også, at der kan forekomme slip i de daglige indlæg indtil jeg er hjemme fra ferien igen.

Skriv gerne en kommentar