16. oktober 2021

Nyt udseende igen

Det kan være lidt af en oplevelse, at være blogger på Word press. Nu har jeg købt Nero Pro fordi jeg skulle kunne styre lidt mere, hvordan jeg vil have det til at se ud.

Så kommer der en opdatering, som jeg jo har lært af erfaring, at man skal se at få foretaget. Nå! Så ser det helt anderledes ud igen. Jeg vil forsøge at få min slider tilbage igen – eller en anden form for lidt liv. Det kommer jeg til at arbejde lidt med idag, og derfor kommer der ingen idé til hvad I kan foretage jer i Berlin i dag.

Klik på Visit Berlin eller Gratis i Berlin i højre side – de har sikkert masse idéer til jer. Eller kig under fanerne for museer, klassisk musik og opera og se om der er noget på programmet for jer.

Det var alt for i dag. Så vil jeg gå videre med at få has på opdateringens forunderlige verden.

Skriv gerne en kommentar

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close