Nyt: Rundvisning i Clärchens Ballhaus

Endnu et eksempel på, at det kan betale sig at abonnere på nyhedsbreve. Fra Clärchens Ballhaus har jeg netop modtaget nyhedsbrev om, at man som noget nyt nu kan få rundvisning hver søndag. Clärchens Ballhaus er af af de få originalt bevarede danse-etablissementer i Berlin. Jeg har tidligere skrevet om Clärchens Ballhaus her på berlin-nyt – se evt. det tidligere indlæg.

Det er Marion Kiesow, forfatteren til jubilæumsbogen Berlin tanzt in Clärchens Ballhaus, som viser rundt og læse op af sin bog. Forfatteren fortæller også om sin research til bogen, stedets historie og om personligheder, hun er stødt på i den forbindelse, f.eks. Wasserminna, Harry dem Keuschen, Brad Pitt, Erich Mielke, Lipsi og Mustapha.

Efter rundvisningen kan man få en kop kaffe og et stykke kage i caféen, mens der er Tanztee – og man kan selvfølgelig også selv tage sig en svingom.

Der er rundvisning i morgen den 27. oktober kl. 14-15.30. Og der er rundvisninger på søndage i november og december. Det koster 16€ at deltage inklusiv kaffe og kage. Man skal tilmelde sig på forhånd til Marion Kiesow på tlf.  827 07 551 eller 0177 395 77 61 eller på mail post@claerchens-ballhaus-buch.de. Se mere på www.claerchens-ballhaus-buch.de

Skriv gerne en kommentar