Nyt om berlin-nyt

Som noget nyt er der nu en slags indholdsfortegnelse over alle indlæggene på berlin-nyt.dk. Øverst i sidepanelet kan I vælge blandt kategorierne, som står i alfabetisk rækkefølge. Tallet i parantesen efter kategorien angiver, hvor mange indlæg der er i den pågældende kategori.

Desuden kan I søge i søgefeltet øverst til højre. Der er selvfølgelig ingen garanti for at I finder noget om lige netop det emne I søger efter, men det skulle mærkeligt være, om I ikke kan kredse det ind under kategorier så.

Jeg prøver på at være alsidig, men det er klart, at mine egne interesser nok kommer til at skinne frem i indlæggene. Det synes jeg også sagtens, at jeg kan forsvare – for det er jo det, jeg har lyst til at fortælle jer læsere om. Men er der nogen af jer, som synes, at der godt kunne være noget mere fokus på et eller andet emne, eller har I nogle tips, I gerne vil give videre til berlin-nyt’s læsere, så send en mail til mig. Adressen finder I under Kontakt-fanen. Jeg har desværre været nødt til at slå muligheden for kommentarer fra, fordi der kommer for meget spam på den måde. Men tøv ikke med at send mig en mail, hvis I har nogle kommentarer eller forslag.

Skriv gerne en kommentar