Nyhedsbrev September 2020

Det er faktisk lidt svært at være begejstret for Berlin i denne tid.

Demonstrationer mod coronaregler?? Det lyder virkelig idiotisk. 40.000 demonstrerende! Hovedrystende idiotisk.

Der er helt sikkert ingen, der har ønsket disse regler. Men de fleste fornuftige mennesker kan dog vist indse, at reglerne bliver lavet for at beskytte os fra at blive syge og sundhedsvæsenet fra at bryde sammen, hvis for mange skal indlægges.

Demonstrationen endte ved Reichstag, og der blev viftet med faner, der sender grimme signaler – med mindre man sympatiserer med nazister.

Disse begivenheder kan virkelig dræbe min inspiration og lyst til at skrive nyhedsbrev for september måned. Så ikke så mange nyheder i dette nyhedsbrev – beklager. Men lige en påmindelse: Husk at se Charité i aften kl. 20.00 på DR 2! Så kan man jo vurdere, om man ønsker epedimitilstande tilbage uden corona-regler….

Der er selvfølgelig stadig noget at begejstres over i Berlin. Jeg hørte fx i dag i Berliner Rundfunk, at Friedrichstadt-Palast skal under Denkmahlschutz. Det synes jeg er en god idé. Det er en ret speciel bygning med en storslået udsmykning. Jeg tog nogle billeder der i 2014, hvor min søster og jeg var til en fantastisk flot forestilling.

Skriv gerne en kommentar