Ny udstilling i Humboldt-Box

Fra den 3. – 17. september kan man se en udstilling i Humboldt Box, der viser konkurrenceforslagene til Corporate Design for indretningen af det nye Humboldtforum i det nye slot.

Der blev indsendt forslag fra 9 firmaer, og juryen har nu udstedt 1. og 2. pris  til henholdsvis Büro Holzer Kobler Architekturen GmbH fra Zürich og Gourdin & Müller GbR fra Leipzig, Büro UKW Innenarchitekten fra Krefeld og Nowakteufelknyrim fra Düsseldorf samt en anerkendende pris til Aequo bv Architects fra Assen i Holland.

Udstillingen åbnes den 3. september kl. 11 i overetagen i Humboldt-Box ved formanden for Stiftung Berliner Schloss – Humboldtforum og formand for juryen i designkonkurrencen, Jens-Ole Kracht. Og den kan altså ses indtil den 17. september hverdag kl. 10-20, undtagen den 7. og 13. september, hvor den er lukket.

Om det er de vindende forslag, der anvendes står der ikke noget om. Men hvis I går ind på Humboldtforums hjemmeside, som jeg linker til herunder, så kan I se et billede, der i hver fald på mig virkede atemberaubend – for at bruge et godt tysk udtryk. Det er svært ikke at lade sig imponere.

http://sbs-humboldtforum.de/Veranstaltungen/Ausstellungen/

Skriv gerne en kommentar