Nu sender DR2 serien om Hotel Adlon

Her i påskedagene – skærtorsdag, langfredag og påskesøndag – sender DR 2 den tyske TV-serie om familien Adlon. Det er familien, som grundlægger hotel Adlon, så det er også historien om det navnkundige hotel ved Brandenburger Tor, som vi får. Ydermere får vi jo en del af Berlins historie.

Da serien blev sendt på tysk TV i januar sidste år, sad jeg og fulgte den, og jeg skrev også et par indlæg om den. Dem vil jeg linke til her, så kan I lige varme op med at læse dem.

Som jeg skriver i indlæggene, så er det en rigtig god historie og nogle dygtige skuespillere. Jeg håber, I har lige så stor fornøjelse med at se serien, som jeg havde.

Indlæg fra 6. januar 2013.

Indlæg fra 7. januar 2013.

Hvis I har fået lyst og “har tid” til et opholde på det rigtige Hotel Adlon, så er her link til hjemmesiden.

 

Skriv gerne en kommentar