Nu åbner Waldorf Astoria Berlin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: K. Andersen

Allerede i maj måned 2012 så det ret færdigt ud udefra – billedet her tog jeg i maj. Da jeg var i Berlin i november, troede jeg faktisk det var åbnet. Vi gik næsten hver dag gennem den flotte arkade, når vi skulle over til S-toget eller U-Bahn. det skulle nu også have været åbnet for et år siden, men sådan noget har det jo med at trække ud.

Det ser meget flot ud. Berlins nye femstjernede hotel Waldorf Astoria, der hører under Hilton-kæden. Hotellet har været under bygning i nogle år, og jeg har fulgt det undervejs. På torsdag den 3. januar kan man booke sig ind, hvis man har pengepungen i orden. Prisen for værelser begynder ved 200 Euro og præsidentsuiten med udsigt til hele byen koster omkring 6000 Euro.

Den 28. december åbnede hotellet for berlinerne. Efter tilmelding var det muligt at komme med rundt og se hotellet. Rbb’s Abendschau var med, så hvis I vil have et indtryk af, hvordan der ser ud derinde, så kig med på den lille reportage. Læg mærke til beskrivelsen af Lang Bar, som er opkaldt efter filminstruktøren Fritz Lang – det bliver sagt i indslaget, at den vil være åben for alle. Så der skal man jo nok ind og have sig en øl eller en kop kaffe en gang.

Rbb’s indslag om Waldorf Astoria

Waldorf Astorias hjemmeside.

 

Skriv gerne en kommentar