Nordic by Nature i maj

Ja, det handler meget om musik i denne tid. Det afspejler jo nok, at det er der min store interesse ligger. Dog ikke lige i det felt, som jeg vil pege på i dag – nemlig den elektroniske disco/pop/wave genre. Jeg får nyhedsbreve fra Nordic by Nature, som promoverer skandinaviske kunstnere indenfor genren i Berlin. Det vil jeg gerne hjælpe dem med, selvom det som sagt ikke lige er det jeg lytter mest til.

I maj måned sætter Nordic by Nature fokus på Finland sammen med Kaiku Studios og præsenterer Zebra and Snakes nye album Healing Music på Marie Antoinette den 16. maj. Det er gratis at være med, men maj skal tilmelde sig på facebook https://www.facebook.com/events/279871842101347/?ref=ts. Der er en række flere arrangementer i maj måned, hvor Nordic by Nature præsenterer en blanding af live performance og DJ’s – fælles er den bløde elektroniske musik …..og nogle meget særprægede og fantasifulde navne på grupperne – det er et helt studium i sig selv at stifte bekendtskab med dem.

Nordic by Nature udgiver også Radio Shows på deres hjemmeside, så der er rig mulighed for at lytte til musikken der. Prøv at gå ind på hjemmesiden og dyk lidt ned i genren, det er faktisk behageligt at lytte til http://www.nbnberlin.de/. Se også Nordic by Natures Blog på http://nordicbynatureberlin.blogspot.com/, hvor I også kan læse om alle de kommende arrangementer i maj måned.

Skriv gerne en kommentar