Musik i Auenkirche

Da jeg var i Berlin her sidst i november, var vi jo til en del koncerter i Phiharmonie. Her fik vi hver gang stukket nogle flyere i hånden enten udenfor eller lige inden for indgangen. Det var reklamer for kommende koncerter.

En af disse flyere indholder programmet for koncerter i Auenkirche her i december måned. Da det ser ud til at være nogle dejlige og stemningsfulde koncerter, vil jeg tippe dem videre her.

I morgen aften, den 22. december kl. 20: Koncert med overskriften Bach Fest. Jeg kender i al fald éen person i Berlin, der holder af Bach. Så Rikke, hvis I ikke er taget til Danmark endnu, så kan du på lørdag høre to af Bachs violinkoncerter og en symfoni af C.P.E Bach. Det er Cèila Schann, der er solist på violin og orkestret er European Bach Concort.

Lillejuleaftensdag kl. 17:  Med titlen Russische Weihnacht (russisk jul) gives en velgørenhedskoncert med Moskauer Männerchor des heiligen Wladimir. Lyder det ikke stemningsfuldt? Denne særlige klang, som er over russisk mandskor – det kunne jeg godt forestille mig, vil være smukt at høre i kirken.

1. juledag kl. 16: Her er kendte toner på programmet. Vivaldis De fire årstider og Mozarts tre Salzburgersymfonier (K136-138). Igen Céila Schann på violin, denne gang sammen med European Vivaldi Concort.

2. juledag kl. 16: Igen en velgørenhedskoncert. Koncertens titel er Zauber der Panflöte. Helmut Hauskeller spiller panfløjte sammen med Jörg Strodthoff på orgel. Programmet består af velkendte julemelodier.

På Auenkirches hjemmeside kan I se alle nødvendige oplysninger om beliggenhed, offentlig trafik, billetter osv. http://www.auenkirche.de/index.htm

Skriv gerne en kommentar