Musicals, shows og Berlin Tatoo

Er I til musicals og de store sceneshows? I Berlin er der rig mulighed for at opleve også den slags underholdning.

Hjemmesiden berlin.de har samlet en liste med nogle af de store musicals og shows, som vises hen over efteråret: Tanz der Vampire, Hinterm Horizont, Blue Man Group, Show Me (Friedrichstadt-Palast). Der er shows om Edith Piaf, Michael Jackson, Buddy Holly osv. Læs mere på http://www.berlin.de/tickets/musical-und-show/

Også Berlin Tatoo 2012 er nævnt på listen. Den kiggede jeg lidt nærmere på. Det foregår i O2World. Nu har jeg altid haft en svaghed for ….nej ikke uniformer…(jo måske nok alligevel)  men netop tatoo – militær eksersits til musik. Noget af det flotteste jeg har set af den slags, var da jeg så den norske kongelige garde på 17. maj dagen i år i fjernsynet. De er ganske vist ikke med i Berlin i år, men de rejser rundt og giver shows. Så er der sikkert nogle andre, som er mindst lige så dygtige. I hvert fald annonceres på Berlin Tatoo med bands fra England, Skotland (yeaah! så er der sækkepiber), Finland og såmænd Vejen Garden fra Danmark.

Berlin Tatoo kører over tre dage: 2.-4. november. Kig ind på http://www.berlintattoo.com/de/ , hvor I også kan købe billetter.

Skriv gerne en kommentar