Museums-crawl i Berlin

I morgen aften, lørdag den 25. august holdes arrangementet for 31. gang Lange Nacht der Museen fra kl. 18 og slutter kl. 02.00.

Denne lange nat bliver også startskuddet på festlighederne omkring Berlins 775 års jubilæum, som i to måneder vil sætte fokus på Berlins historie, indvandringen til byen gennem tiden, og hvad denne har betydet for byens udvikling. Også spørgsmålet om, hvad det skyldes, at Berlin er blevet så populær en by er i centrum, når jubilæet fejres.

Som sædvanligt kan programmet downloades fra den lange nats hjemmeside, og billetter kan allerede købes online. Man kan også downloade app till I-phone, Ipad og og Ipod-touch (desværre ikke til Windows Phone). Billetten giver adgang til alle de deltagende museer og kan bruges som billet i den offentlige transport og de shufflebusser, som kører mellem de 110 museer, som deltager i den lange nat denne gang. På Lange Nachts hjemmeside er de 6 busruter beskrevet, så man på forhånd kan sætte sig ind i, hvilken bus man skal benytte, når man har lagt sit program. Og for resten så kan billetten også bruges til cykelrickshaw – hvis man foretrækker at blive transporteret på den måde.

Udgangspunktet for shufflebusserne er denne gang Kulturforum ved Potsdamer Platz.   Men som sædvanligt er der også Treffpunkt med billetsalg ved Schlossplatz, hvor Klaus Wowereit åbner Lange Nacht kl. 18.  Lustgarten.

Download  Lange-Nacht-App fra Delius-Verlag.

Læs selv videre om de mange, mange muligheder på http://www.lange-nacht-der-museen.de/

Skulle jeg give et tip: Udstillingen om Friedrich der Grosse på DHM slutter på søndag, så den kan I lige nå at få med på den lange nat.

Skriv gerne en kommentar