Museernes lange nat – om kort tid

Den 17. maj afholdes Museernes Lange Nat for 34. gang i Berlin. Billetter kan allerede købes online.

På museernes lange nat holder  omkring 100 museer åbent fra kl. 18 til kl. 2 om natten. Der kører shuttle busser mellem museerne, og billetterne gælder også til dem og den offentlige trafik. Den lange nat er ikke kun et tilbud til Berlinerne men også til turisterne. Det er en rigtig god mulighed for alle for at kigge indenfor på de mange museer, uden at det koster en formue. Man kan også vælge få steder og fordybe sig lidt. F.eks. kan man gå med på en omvisning i en udstilling.

Det er sådan set bare at foretage et valg, hvad man mener man nå at se i løbet af aftenen og natten. På hjemmesiden for Lange Nacht der Museen Berlin lover de, at der er noget for enhver smag, voksen eller bar – gammel eller ung – nybegyndere eller drevne museumsgængere osv. Læs mere på http://www.lange-nacht-der-museen.de/ueber_die_lange_nacht/

Hvis i vil deltage i Museernes Lange Nat, så er det nok en god idé at downloade deres App, det kan I også gøre fra deres hjemmeside – men her er direkte link til app’en i Google play og i iTunes Store .

Til slut får I linket til en YouTube film, hvor Klaus Wowereit og flere museumsledere præsenterede Lange Nacht der Museen for et par år siden.

Skriv gerne en kommentar