Museer med aftenåbning

På den hjemmeside, som hedder museumsportal-berlin.de, er det nemt at finde frem til museer, som har længe åbent på en hvilken som helst ugedag.

Der er museer, som har åbent til kl. 22, men rigtig mange har åbent til kl. 20. F.eks. er der knap 40 museer i Berlin, som har åbent til kl. 20 i aften. Det kan være nyttigt at vide, hvis man gerne vil udnytte tiden mest muligt. Så kan man f.eks. shoppe først på dagen, tage et hvil og en god kop kaffe og så gå på museum sidst på eftermiddagen og slutte af med at gå ud at spise.

Nu kan I selv gå ind og kigge på det, men jeg vil da lige nævne nogle af de museer, som I kan besøge i aften. På Museumsinsel er det Ägyptisches Museum und Papyrussammlung i Neues Museum, Alte Nationalgalerie, Altes Museum og Bode Museum.  Andre museer er Filmmuseet på Potsdamer Platz, Computerspielemuseum på Karl-Marx-Allée, DDR Museum, Hamburger Bahnhof, Museum für Fotografie, Neue Nationalgalerie, Topografie des Terrors og mange flere.

Læs mere og bliv inspireret på museumsportal-berlin.de – nogle af museerne har også offtentlige rundvisninger om aftenen – i aften f.eks. Museum für Fotografi og Neue Nationalgalerie, begge steder kl. 18-19.

Skriv gerne en kommentar