Metropolis i Weinbergpark

Så er der igen mulighed for at se Fritz Langs Metropolis i Berlin. Det fortæller Gratis in Berlin i deres seneste nyhedsbrev.

Det er kulturforeningen Rosengarten, der står for filmforevisningen i Weinbergpark den 31. juli kl. 21. Vel at mærke, hvis der er godt vejr. Se placeringen på bykortet på Gratis in Berlins hjemmeside for arrangementet.

Det kan man så håbe på, for det er en meget flot film, som sikkert egner sig godt til at blive vist som open air film. Historien om filmen har jeg fortalt før – læs evt. mit tidligere indlæg.

Foreningen Rosengarten er også værd at stifte nærmere bekendtskab med. Jeg kiggede på deres hjemmeside og det ser ud til at være nogle hyggelige arrangementer de står for og et hyggeligt sted de foregår. Og så er det i Berlin Mitte – så hvis man også bor i Berlin Mitte på sin ferie, er det nemt at komme til. Der vises film hver tirsdag aften – hvis der er godt vejr – i dag viser de f.eks. Sönke Wortmanns komedie Kleine Haie. I weekenderne er der koncerter, både med DJ’s og levende musik.

Gratis in Berlin om Metropolis

Rosengarten’s hjemmeside

Skriv gerne en kommentar