Mens jeg har ferie

Nu vil der lige gå nogle dage, hvor jeg holder ferie. Desværre har jeg ingen ferieafløser – hvis nogen af jer, som læser berlin-nyt har lyst til at være det, må I meget gerne melde jer på mailadressen, som I finder under fanen “Om belin-nyt.dk”.

Men som sagt, lige nu er der ingen afløser. Så der kommer ikke friske nyheder her igen før den 4. april.

I mellemtiden vil jeg foreslå, at I bruge de muligheder der er her på berlin-nyt.dk til at søge efter begivenheder og koncerter.

Kig under fanenerne øverst på siden, og brug bannerne i højre side.

Se berlin.de siden Tourismus – her er næsten alt, hvad man har brug for som turist i Berlin.

Endelig er der kommet en hel ny side med begivenheder i Berlin, som jeg lige har hørt om i Berliner Rundfunk. Den hedder www.visity.de og er ideel at bruge, når man er i byen – man skal nemlig kende postnr. hvor man befinder sig, og så kan man søge begivenheder i en selvvalgt km-afstand.

 

Skriv gerne en kommentar