Martin Fröst i Konzerthaus på søndag

Hvis I er i Berlin på søndag og har lyst til en musikalsk oplevelse af de helt store, så skal I gå til koncert i Konzerthaus på Gendarmenmarkt.

Det er den svenske klarinettist Martin Fröst, som er solist sammen med Amsterdam Sinfonietta. Jeg har oplevet Martin Fröst live et par gange, og det var været fantastisk. Han er en af vor tids store musikere, teknisk dygtig og har helt sin egen facon at optræde på. Utroligt, hvordan han kan få en klarinet til at lyde. Der ligger mange klip med Fröst på Youtube – min favorit er hans kletzmer stykke Let’s be Happy.

På søndagens koncert har han kendte og skønne numre på programmet. Jeg kunne da rigtig godt tænke mig at høre ham spille Mahler Adagietto fra den 5. symfoni, Carl Maria von Webers klarinetkoncert, Johannes Brahms’ Ungarske danse, Rahmaninoffs Vocalise.

Hvis I køber billetterne gennem Classictic er der en lille rabat. Der er 5 forskellige kategorier,  og der er priser helt ned til godt 20 €, kan jeg se. Klik på linket nedenfor eller gå via banneret i højre sidepanel. Her er der også mulighed for at søge andre koncerter frem, hvis I har brug for det.

Køb billet på Classitic.com.

Skriv gerne en kommentar