Markeder inde og ude – …og Google Map

I Berlin findes som i alle andre storbyer en række markeder, som holdes en gang om ugen. Nogle af dem holdes i dertil indrettede haller, andre udendørs. Vistiberlin anbefaler en god håndfuld  af største markeder for frugt og grønt, nogle økologisk, nogle med etniske specialiteter og nogle steder også med loppemarkeder. Det er ofte en farverig og inspirerende oplevelse at gå på sådanne markeder, så her får I lige navnene på de syv, som Visitberlin nævner som de største:

Markthalle Tegel (Gorkistraße 15), Ökomarkt am Kollwitzplatz, Türkischer Markt am Maybachufer, Wochenmarkt Winterfeldtplatz, Markthalle IX – Kreuzberg SO 36 (Eisenbahnstraße 42),  Marheineke Markthalle (Marheinekeplatz 15)  og Arminiusmarkthalle (Arminiusstrasse 2). De fleste af markederne har en 100 årig tradition bag sig.

Når I læse om mine tips tænker I måske nogle gange, at det kunne være rart lige at se hvor henne i Berlin, det foregår – det som jeg foreslår jer at se. Derfor har jeg sat en ekstra service ind på berlin-nyt øverst til højre ved ikonerne for  Twitter Facebook, Mailog Feed – nemlig  ikonet for Googlemap. Når I klikker på det, kommer I  direkte til Berlin Mitte. I kan  benytte kortet allerede til dagens tips om markeder i Berlin.

Se Visitberlin’s side om loppemarkeder.

Skriv gerne en kommentar