Maj program i Nordische Botschaften

For et par dage siden kom nyhedsbrev fra Nordische Botschaften.  Der er en del interessante ting på programmet denne gang.

Den 8. maj kl. 12.30 er der Lunchkoncert med Ishøj Musikskoles studenterkor. Der er fri entré.

Den 13. maj kl. 20 er der kammerkoncert med danske Alpha Trio, som spiller Bachs Goldbergvariationer i en meget usædvanlig  udgave. Besætningen er nemlig Bolette Roed på blokfløjte, Peter Navarro-Alonso på saxofon og David Hildebrandt på  percussions. Gud ved, hvordan det lyder? I kan læse mer om trioen på deres hjemmeside http://www.alphatrio.com/index.php/da/. Der er fri entré til koncerten, men man skal tilmelde sig på Nordische Botschaftens hjemmeside på linket her.

Den 14. maj kl. 19 kan man høre den norske jazzpianist Bugge Wesseltoft. Ham ved jeg til gegæld godt, hvordan lyder, og ham ville jeg gerne høre en koncert med. Indtil videre har jeg kun hørt han på CD, og det har været et meget positivt bekendtskab at gøre. Stilen er afslappet improviserende moderne jazz, meget behageligt at lytte til.  Der er også fri entré til denne koncert, men man skal tilmelde sig på www.norwegen.no, hvilket er muligt fra 5. maj.

Der er mere moderne jazz at høre i Nordische Botschaften den 28. maj kl. 20, hvor der er to jazztrioer på programmet. Det er svenske Jan Lundgren trio og finske Kalle Kalimas guitartrio Johnny La Marama. Se evt. mere på hjemmmesiderne www.janlundgren.com og www.kallekalima.com/johnny-la-marama. Til denne koncert betales entré. Billetten købes ved indgangen, men man kan tilmelde sig via en mailadresse, som kan ses ved Nordische Botschaftens omtale af koncerten på linket her.

Nyhedsbrevet fra Nordische Botschaften omtaler også den norske fejring af nationaldagen 17. maj i Berlin. Det kan man læse om her.

Skriv gerne en kommentar