Mads Langer i Admiralspalast

Den danske sanger og sangskriver Mads Langer giver i morgen den 5. November koncert i selveste Admiralspalast.  Det er en fin gammel teatersal – hvor jeg har oplevet Max Raabe og Palastorchester. Det er flotte omgivelser, og de vil passe godt til Mads Langer, tror jeg.

Mads Langer er vokset op i Skive og har efter en – man kan vel sige –  ”learning-by-doing” musikuddannelse støt og roligt oparbejdet en karriere, der praktiseres såvel via små festivaler i Danmark som TV-shows, pladeudgivelser og koncerter også på den internationale platform. Læs mere på Mads hjemmeside.

Hemmeligheden bag Mads Langers succes er nok bl.a., at han har sin egen stil som singer-song writer. Selvfølgelig kan man genkende klange og genrer fra noget man har hørt før – Admiralspalast’s programnote nævner navne som Jeff Buckley og James Blunt. Men skal man skabe en karriere, så er det nødvendigt at inspiration og indtryk kommer en tur igennem den personlige mixer – og det er også sket i tilfældet Mads Langer. Når man oplever ham, er man ikke i tvivl om, at der er en bundsolid ressource bag det hele.

Admiralpalast annoncerer koncerten som en koncert med “einer der vielversprechendsten Newcomer der letzten Jahre“.  Det kan ikke undgå at blive en god oplevelse – og den ville jeg tage med, hvis jeg var i byen. I kan læse mere info om koncerten på Admiralpalast’s hjemmeside – hvor I selvfølgelig også kan købe billetter. Her får I en lille smagsprøve på Mads Langer fra YouTube.

Skriv gerne en kommentar