Live Langfredag for de unge

Så kan man selv bestemme, hvor ung man er. Jeg ved nemlig ikke, hvor ung eller gammel man er, når man hører elektro-pop og tekno musik. Jeg får indimellem nyhedsbrev fra Nordic by Nature, som promoverer events med nordisk musik i den genre i Berlin.

Senest har jeg fået en mail om Norwegian Wave Night langfredag – den 8. april på club’en Marie Antoinette, som ligger i Holzmarkstr. Begyndelsestidspunktet er ret sent, nemlig kl. 0.53. (så lidt ung skal man være…)

Det er ofte nogle sjove og opfindsomme navne de kunstnere har, som spiller den slags musik. Denne aften er der to duoer, der spiller live. Den ene er en norsk pigeduo, som hedder MMM. Deres musik beskrives som moderne wave, hvor man skal forestille sig, at man ligger på en strand under palmer og føler et frisk pust af skandivanisk kølighed og blid musik. Den anden er en mandlig duo, som hedder Bloksberg. Duoen består af Eivind Volum og Jens Ole. De spiller tekno i en blanding af Norwegian Wave og Party Elektro, skriver Nordic by Nature i sin nyhedsmail.

DJ’s er Nordic ny Nature og Nordic by Nature.

I kan se nærmere oplysninger på Marie Antoinettes Facebookside

Nordic by Nature opgiver følgende links i nyhedsmailen, så dem videregiver jeg selvfølgelig også her, god fornøjelse:

http://www.youtube.com/watch?v=xYH3-e5a0AM

http://mmmmorningsandnights.blogspot.com/

http://soundcloud.com/bloksberg

http://nofearofpop.net/

http://nordicbynatureberlin.blogspot.com/

Skriv gerne en kommentar