Liszt og Lang Lang – se koncert i Berlins biografer

I disse dage hører vi meget musik af Franz Liszt i radioen. I går var det 200 år siden lille Liszt så dagens lys. Han skulle endda vise sig at gøre lyset større for mange mennesker med sin musik og sit klaverspil. En af vor tids største pianister, den kinesiske stjerne Lang Lang, har også Liszt som sit store idol. Som 2 årig (!) hørte han Liszt’s ungarske rapsodi i en Tom og Jerry tegnefilm og besluttede sig for at ville lære at spille klaver. Det er også en fantastisk brug af musikken, man ser i denne tegnefilm, det er vi vist mange, der kan huske.

Nu til Berlin. I nogle biografer – UCI Kinowelts biografer – vises i eftermiddag kl. 15  en direkte transmission af Lang Langs koncert med Philadelphia Orchestra – en fødselsdagshilsen fra Lang Lang til Liszt. Jeg giver et link til biografen i Gropius Passagen, men I kan selv klikke de biografer frem, det drejer sig om, og vælge den I ønsker. Jeg giver jer også et link til XDC Entertainments hjemmeside – det er dem, der står for transmissionen.

Nu checkede jeg lige, hvor man skulle gå hen i Aalborg og se denne live koncert i biografen. Aber – leider nicht… Det kan man ikke. Men man kan i Imperial i København.

Og jer, der er i Berlin – I kan også få denne søndagsoplevelse af stjernedrys fra den store verden og fra en forgangen tid.

UCI KINOWELT’s biograf i Gropius Passagen

XDC Entertainment

Skriv gerne en kommentar