Læsernes billeder

Da der var Festival of Lights i år, opfordrede jeg læserne til at tage billeder af alle de flotte belyste bygninger og sende dem til berlin-nyt..

Det var der et par stykker,  der gjorde,  og de billeder har jeg bragt på berlin-nyt. Efter artiklen om berlin-nyt i Nordjyske den 1. november, har jeg fået en del henvendelser, bl.a. fra Per Gadegaard. Han har en hel del billeder fra Berlin, som jeg må bruge af, når det passer til mine indlæg. Det er jeg rigtig glad for, og jeg vil selvfølgelig benytte mig af tilbuddet i stor stil.

I den forbindelse vil jeg lige  nævne, at alle er velkomne til at sende mig både tips og billeder, hvis I sidder og brænder inde med noget. Det kan også være jeres beskrivelse af en god ferieoplevelse i Berlin. Når jeg har lukket for kommentarer, skyldes det, at der kommer for meget spam ind ved at have åbnet for dem. Det er ikke fordi, jeg ikke ønsker henvendelser fra andre Berlin-begejstrede. Hvilket jeg også får og er glad for.

I dag får I altså Per Gadegaards billeder af Festival of Light i år. Festival of Lights holdes hvert år i oktober, faktisk netop i den periode, hvor vi har efterårsferie i Danmark. Så der er god mulighed for at få det at se, hvis man holder ferien i Berlin. Det gjorde Per Gadegaard i år, og her har i hans fotografier af lysshowene på Potsdamer Platz og Brandenburger Tor.

Hvis I klikker på et af billederne, vises de som diasshow.

Når datoerne for Festival of Lights 2014 bliver annonceret, skal jeg nok skrive om det.

Skriv gerne en kommentar