Komische Oper lige nu

I dag vil jeg bare gøre opmærksom på, at Komische Oper i denne tid har mange dejlige forestillinger, i hvert fald synes jeg det.

Hvis man skal i operaen på en ferietur, må det godt være lidt fornøjeligt og noget velkendt.

Jeg var inde og kigge på Classictic.com, hvad der er af koncerter osv.  lige nu. Og så opdagede jeg, at på Komische Oper er der i nærmeste fremtid: Vacek, Miloš’ Kejserens Nye Klæder efter H. C. Andersens eventyr, Leonard Bernsteins West Side Story, Mozarts Cosi fan Tutte, Dvoraks Rusalka, og Strauss’ Flagermusen og helt op mod jul også Engelbert Humperdincks Hans og Grethe

Forestillingerne spiller på flere datoer, så I skal lige gå ind enten på Komische Opers hjemmeside eller på Classictic og søge på forestillingerne. Billetterne kan I også bestille begge steder.

I aften spilles Rusalka, og der er endda mulighed for at vælge Oper & Dinner, hvor man får det kulinariske med. Hvis I ønsker det, må I nok lige gå ned i Komische Oper, når billetsalget åbner og spørge, om der er billetter til det. I morgen søndag spilles Kejserens nye klæder og West Side Story, for bare lige at nævne de tre nærmestliggende forestillinger.

Læg mærke til at Classictic annoncerer med Hans og Grethe i næste uge, det gør Komische Oper ikke selv, så det må I prøve at opklare hos Komsiche Oper, hvis I er specielt interesseret i den forestilling.

Komische Oper  Classictic.com

Skriv gerne en kommentar