Classic Open Air på Gendarmenmarkt

Fra i dag og til på mandag den 8. juli er der Classic Open Air på Gendarmenmarkt – der altid omtales som en af Europas smukkeste pladser. Koncerterne spilles om aftenen og programmet på de 5 aftener er meget afvekslende, så der er noget for enhver smag.

I aften, den 4. juli spiller Deutsche Filmorchester Babelsberg så vel klassisk som pop- og filmhighlights.

Den 5. juli er programmet italiensk med operaværker af Verdi, Puccini, Vivaldi og Bellini. Her spiller Leipziger Symphonieorchester og der er selvfølgelig en række sangere med.

Programmet den 6. juli står i barokkens tegn – koncerten er garneret med lys- og ild-show. Musik af ach, Gluck, Händel, Telemann og Vivaldi spilles af Anhaltische Philharmonie Dessau samt sangere og solister.

Den 7. juli kan man overvære en musikalsk duel mellem Jacques Offenbach og Johan Strauss d.y. Programmet med titlen Wiener Leben und Pariser Blut står i operettens tegn ved Orchester der Musikalischen Komödie der Oper Leipzig med ballet og sangere.

Den sidste koncertaften den 8. juli er det musikkollektivet Söhne Mannheims og Deutsches Filmorchester Babelsberg, der underholder.

Det er en rigtig flot koncertrække. , og jeg skulle nok se at komme til mindst en af koncerterne, hvis jeg var i Berlin. Det ser ud til at vejret er nogenlunde med arrangementet, op til 24 grader i dag – 16 i aften og kun lidt byger – det samme i morgen. Men ellers er mit indtryk, at Berlinerne selv ikke er så pivede med at skulle have en regnfrakke på til koncert… og lørdag, søndag og mandag er der udsigt til varme og sol!

Læs mere på http://www.classicopenair.de/de/programm

Skriv gerne en kommentar