Kirkekoncerter i påsken

Påsken er jo en af de største kirkelige højtider, så måske har I på jeres ferieprogram også indlagt et kirkebesøg. Eller tænkt på at kigge forbi en af de mange kirkekoncerter, som arangeres i anledning af påsken?

Der findes en hjemmeside, som hedder Musik in Kirchen. Den er super at tjekke, hvis I kunne tænke jer at gå til en kirkekoncert og planlægge det hjemmefra, men også hvis I spontant fåt lyst og tid til det. Nogle af koncerterne er gratis, andre koster noget. Mange steder er det kotume for de mindre kirkekoncerter, at det er gratis, men man bliver bedt om et bidrag, som man lægger i en kurv, når man går. Det kan være til de optrædende eller til velgørende formål. 

Listen, som jeg linker til, omfatter alle kirker med koncerter i Berlin. Man kan søge indenfor en bestemt periode, et bestemt geografisk område, og efter en speciel genre. Man kan også vælge at søge på alle genrer, og så får man selvfølgelig flest forslag frem.

Jeg synes sådan en lille kirkekoncert er en god afslutning på en begivenhedsrig dag i byen. Med godt musik i stemningsfulde omgivelser bliver man stemt til ro for natten. For øvrigt så jeg,  at der Påskesøndag flere steder er tidlige morgenkoncerter. Det kan I jo selv tjekke nærmere ud på http://www.musikinkirchen.de

Skriv gerne en kommentar