Jimi Hendrix’s sidste koncert på Fehmern – fotoudstilling i nhow Gallery

Det kan lige nåes at se fotoudstillingen i nhow Gallery.

Det er Frauke Bergemann, som i anledning af det der kunne have været Jimi Hendrix’ 70 års fødselsdag i november sidste år, viser en udstilling med fotografier fra det som blev hans sidste koncert.

Udstillingen fangede mit øje på den mail med weekend tips, som kommer hver torsdag fra berlin.de.

Da jeg læste det kom der øjeblikkeligt et billede frem for mit indre øje: En flot farveplakat med Jimi Hendrix, som jeg havde hængende på mit værelse, da jeg var omkring 14 år. Han var i en flot lilla bluse og han stod med sin guitar, som han jo spillede så anderledes og dejligt flippende på. Men jeg tror nu, at jeg var mere betaget af billedet end af hans musik. Så hvis jeg var i Berlin lige nu, så skulle jeg se denne udstilling, det er sikkert og vist. Mon egentlig man kan få denne plakat nogen steder nu?

Fotografierne har ikke før været offentliggjort. Koncerten med Jimi Hendrix var en del af en musikfestival på Fehmern, en slags tysk Woodstock. Dermed giver udstillingen også et indtryk af den tyske hippiebevægelse.

Så vidt som jeg kan se, så er nhow Gallery en del af et hotel, og udstillingen kan ses døgnet rundt ganske gratis. Men det kan I selv udforske. Besøgsadressen er Stralauer Allee 3 og her får I en webadresse, I kan kigge videre på: http://www.nhow-hotels.com/berlin/gallery

Skriv gerne en kommentar