Jazzfest Berlin

Indtil den 3. november jazzer Berlin i stor stil. Der er Jazzfestival med koncerter på flere spillesteder i byen.

Det er Berliner Festspiele, som står for Jazzfest Berlin og en stor del af koncerterne spilles i Haus der Berliner Festspiele i Schaperstrasse 34. Nogle af jer har måske være til nogle af koncerterne.

Næste arrangement er den 30. oktober, hvor dokumentarfilmen Transmitting bliver vist i Haus der Berliner Festspiele. I filmen ser vi musikeren  Joachim Kühn’s rejse i Marokko og sammen med sin trio spille med lokale musikere. Pointen er at vise musik som interkulturel forståelse. I kan læse mere om filmen på Jazz festivalens hjemmeside.

De næste koncerter er på torsdag, hvor hele fire koncerter er på programmet. Kl. 20 i Haus der Berliner Festspile, Christian Scott / Joachim Kühn “Gnawa Jazz Voodoo” – kl. 22 i A-Trane Ilona Haberkamp Quartet – “Cool is Hipp is Cool” – kl. 23.30 i Akademie der Künste, Hanseatenweg Gebhard Ullmann “Berlin Suite” og i Haus der Berliner Festspiele, Side Stage ’Round Midnight – Joachim Kühn & Friends.

Og det går i øvrigt videre fredag-lørdag-søndag med fuldt aftenprogram. Så der er noget at glæde sig til op til weekenden, for så er det bare med at komme ud at høre noget jaaaazzzzzz!!!

Skriv gerne en kommentar