Jazz i Badenscher Hof

Et af steder jeg får nyhedsbrev fra er jazz-spillestedet Badenscher Hof. Jazz-Club – Restaurant – Musikcafe mit Vorgarten – sådan betegner stedet sig selv på hjemmesiden. Jeg har desværre aldrig selv fået besøg stedet, men har fået det anbefalet af flere af berlin-nyt’s læsere. Så det skal nok på programmet ved næste Berlin-besøg. I først omgang vil jeg prøve caféen, og så kan jeg jo se om det passer med en jazz-koncert, jeg har lyst til at høre. Det skulle der nok være mulighed for – nu er det først til maj, så jeg må vente med at se programmet lidt endnu.

I går fik jeg nyhedsbrev med programmet for marts måned. Det lyder dejligt fristende. Hvert år har Badenscher Hof i marts måned en festival, som de kalder Black Musical Special (BMS)  (Black Musical Special). Det er nemlig Badenscher Hof’s særkende,  at de har fokus på den originale afro-amerikanske  jazzmusik og de genrer der har rødder i den. Det er f.eks. Modern- og Latin Jazz, Swing, Bebop, Soul og Afro-Soul, Blues, R&B og Funk.

I næster uge er der jazz at høre tirsdag, onsdag, fredag og lørdag. I kan se programmet på hjemmesiden http://www.badenscher-hof.de/programm.html. Det anbefales at ringe og bestille bord, telefonnr. er opgivet på hjemmesidens forside.

Skriv gerne en kommentar