James Blunt i O2

Den 3. marts giver James Blunt koncert i O2 hallen. Hvis det passer med tidspunktet for jeres ferie, kunne det måske være en oplevelse at tage med. Eller koncerten kunne ligefrem være anledningen til en tur til Berlin.

De fleste kender hittet You’re beautiful fra 2005. Det fortælles på berlin.de’s omtale af koncerten, at han har tjent så meget på det hit, at han nu kan gøre stort set, hvad der passer ham musikalsk set.

Det passer ham heldigvis stadig at lave god musik, så på koncerten i Berlin præsenterer han sit nyeste album Moon Landing sammen med sit Live hans. De er på verdensturné med det nye album.

James Blunt hjemmeside kan I høre prøver på hans musik. Det er sådan en speciel hjemmeside,  hvor man skal gå lidt på opdagelse. Under fanen Tour Dates kan I købe billetter.

Beslutter I jer for en tur til Berlin og James Blunt koncerten, kan jeg anbefale jer hotellet Upstaalboom i nærheden. Rejsebureauet Happydays, som jeg samarbejder med, giver rabat, hvis I booker via banneret her på siden.

Jeg har skrevet lidt om hotellet og kvarteret i et Rejsebrev til Happydays.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Skriv gerne en kommentar