Ironman 70.3 Berlin

Snart kommer verdens mægtigste mand til Berlin – Obamas besøg skrev jeg om igår. Det bliver ikke muligt for almindeligt publikum at se Obama – af sikkerhedsmæssige årsager, selvfølgelig.

Men i morgen kan berlinerne, og hvem der måtte have lyst se nogle af verdens sejeste mænd og kvinder i aktion. Der er nemlig premiere på Ironman 70.3 i Berlin.

Hvorfor tallet “70.3”? Det kan jeg faktisk ikke lige gennemskue. Hvis nogen ved det, er de velkomne med en oplysning. Det har nemlig, så vidt jeg kan se, ikke noget med de antal km at gøre, som atleterne skal svømme, cykle og løbe sig igennem, før de kan betegne sig som jernfolk. De skal svømme 1,9 km, cykle 90 km og løbe 21,1 km.

Svømningen foregår i Spree ved Treptower Park, hvor der for kort tid siden også var Triathlon. Her vil jeg lige komme med en advarsel til deltagerne – pas på ikke at blive sparket over næsen, når I svømmer 🙂

Cykelruten strækker sig via Neukölln til Columbiadamm ved den tidligere Tempelhof lufthavn. Derfra til Mehringdamm, hvor der vendes om og ruten går tilbage til Tempelhof.

Løberuten foregår på Tempelhofer Feld.

På hjemmesiden for Ironman 70.3 Berlin bliver det nøje anvist, hvordan man forholder sig som publikum. Hvor det er bedst at stille sig for at se på henholdsvis svømning, cykling og løb, og hvordan man hurtigst kommer fra svømmebanen til Tempelhof. Det kan I selv kigge på – link her. Desuden er det muligt at følge Ironman 70.3 via Live Stream, der er link på hjemmesidens forside.

http://ironmanberlin.com/

Skriv gerne en kommentar