International Museumsdag med fri entré

Jeg kan lige så godt sige det med det samme: Det handler også om museer i dag. Så for dem der ikke fik nok af den lange museumsnat i går, er der chance for mere museum.

Den 18. maj er nemlig International Museumsdag. Det er en verdensomspændende begivenhed,  som er forankret i ICOM (Internatinal Council of Museums), og som har fundet sted siden 1978.

De fleste museer giver fri entré på dagen og der vil også de fleste steder være særlige aktiviteter i anledning af den internationale museumsdag. Når den som i år falder på en søndag, vil der nok være særligt mange arrangementer, da mange jo vil kunne bruge fridagen til museumsbesøg.

Der findes – selvfølgelig, fristes man til at sige – en samlet fortegnelse over alle de tyske museer,  som deltager. Og den kan man igen specificere, så man får en liste, hvor kun museerne i Berlkn kommer frem. Under hvert enkelt museum får man oplyst museets navn oh hvilke aktiviteter og særlige tilbud,  der er i anledning af den internationale museumsdag. 

Her har jeg fundet listen frem til jer over tilbud på den Internationale Museumsdag i Tyskland. Vælg “Neue Suche” og vælg Berlin under Bundesland og Regierungsbezirk.

Skriv gerne en kommentar