Nu kan I få en guided tur i Berlin med bind for øjnene. Hvorfor dog det? tænker man straks. Jo, for bedre at opleve lydene.

Jeg tror, at mange lægger mærke til lydene i en fremmed by, – ja også i ens egen by. Især når byen vågner. Men der er jo lyde hele tiden. Og nu har Berlins netværk for nysgerrige ører, Ohrenstrand.net,  fundet på at give folk bind for øjnene og føre dem en tur rundt i byen. Det koster 5 € for voksne at deltage, børn er gratis. Det siger sig selv, at der er begrænset deltager antal, så man skal melde sig på forhånd. Guiden skal jo kunne garantere for folks sikkerhed. Efter turen kan man få lov til at tale om, hvordan man oplevede turen.

Der står ikke noget om, at det er beregnet for blinde, men jeg vil da mene, at det er oplagt. Hvis man kender én der blind, kunne man jo deltage sammen med vedkommende og derved få lidt forståelse for, hvordan det er ikke at kunne se.

Der er blindeguidning 7 gange mere i år. I kan se datoerne på den hjemmeside, som jeg linker til herunder. Her kan I også tilmelde jer. Der guides i forskellige kvarterer, og I kan se hvilken dato der guides hvor. Ohrenstrand arrangerer også koncerter for ny musik, og det kan I selvfølgelig også læse om på deres hjemmeside.

Læs mere på Ohrenstrand.net’s hjemmeside.

Skriv gerne en kommentar