Happydays i Berlin

Happydays.nu har været med her på berlin-nyt.dk næsten fra begyndelsen, og jeg er glad for at kunne præsentere deres tilbud også i 2012. Happydays er et rejsebureau i Frederikshavn, som sælger Kør-selv-ferier i Europa. Her på siden linker jeg til deres hoteller i Berlin. Jeg har selv boet på et par stykker af hotellerne og kan garantere for høj kvalitet. Når I booker via berlin-nyt.dk får i rabat på rejsen.

Kig selv tilbuddene på Happydays’ hoteller i Berlin. Hotellerne ligger lidt rundt om i byen, og I skal vurdere, hvad der betyder mest for jer.  At være et sted, hvor I har fordel af at have bilen med og køre ind til centrum eller på udflugter. Der er som regel roligere, når man kommer lidt uden for centrum. Eller ønsker I at være i nærheden af alt det, I skal se inde i centrum, så vælg et hotel, hvor I bare skal hoppe på en sporvogn eller en Ubahn for at komme derind.

Jeg har boet på to af Happydays’ hoteller, som sagt. Det ene i Lietzenburgerstrasse ligger tæt på Kurfürstendamm og på et kvarter kan man gå til Bahnhof Zoo, hvorfra der er 5-7 min. med S-toget til centrum. Det andet, Königin Louise ligger meget smukt ved en park og søen i Weisensee.Her er der er et kvarters tid med sporvogn til Alexanderplatz. Man får en dagsbillet til den offentlige trafik på hotellet hver dag, hvis man beder om det. Det er en kæmpefordel, at man kan rejse rundt i hele byen hele dagen uden at skulle have penge op af lommen. På begge hoteller er der en fortrinlig morgenmadsbuffet.

Alt i alt kan jeg kun anbefale Happydays. Klik her eller på banneret i højre side for at få rabat via berlin-nyt.dk

Skriv gerne en kommentar