Grüne Woche

Det er vel sådan et udtryk man kan huske, og det er et velkendt begreb “Grüne Woche” – Grøn uge. Og da den grønne messe finder sted i Berlin, er det også oplagt at besøg den som Berlin-turist med grønne fingre eller hang til have. 

Men Grüne Woche er faktisk et kæmpe foretagende og der er noget for os alle sammen. Det er verdens største messe indenfor landbrug, havebrug og fødevarer. Ikke blot Internationale Blumenhalle – den internationale blomsterhal med 30.000 blomstrende planter, men også dyr fra bondegården og kæledyr, økologiske fødevarer, tysk øl vin og sekt med smagsprøver en masse – samt forskellige underholdningsprogrammer kan man opleve på Grüne Woche.

Grüne Woche begynder på fredag den 17. januar og varer til den 26. januar. Der er åbent dagligt fra kl. 10-18, i weekenden til kl. 20. På hjemmesiden http://www.gruenewoche.de/  kan I downloade en pdf folder om Grüne Woche til print. I kan også se en lille film om Grüne Woche og se en oversigt over alle hallerne og hvad der foregår hvor. Og I kan spille et lille underholdende vendespil og konkurrere med jer selv på tid.

Det koster 13€ for en hel dag på Grüne Woche, men der er billetter i mange forskellige kategorier og til forskellige priser, som I kan købe enten på hjemmesiden eller ved indgangen. Der er forskellige Tours, som man kan vælge: Die Deutschland-Tour, Die internationale Tour, Die Familien-Tour, Die Partnerlands-Tour, Die Markt-Tour, Die Landwirtschafts-Tour og Die Garten-Tour, og her kan I også downloade en pdf-folder til print, som uddyber hvad I kan opleve på de forskellige ture.  Og jeg må sige, det lyder meget spændende og indbydende.

Skulle nogen af jer komme på besøg på Grüne Woche, så tag gerne et par billeder eller en videosnip, som vi kan vise her på berlin-nyt.

Skriv gerne en kommentar