Gratis entré til Kunstakademiets udstillinger

Nyhedsbrevet fra Gratis in Berlin i sidste uge gjorde mig opmærksom på,  at det er gratis at se Kunstakademiets udstillinger om tirsdagen mellem kl 15 og 19. Det gælder for begge udstillingssteder, altså både Pariser Platz og Hanseatenweg.

Den 31. januar åbner en udstilling om Hanna Schygulla i Kunstakademiet på Pariser Platz. Navnet Hanna Schygulla vil  måske klinge bekendt for nogle og helt sikkert for filmkendere. Hun blev nemlig i slutningen af 1970erne internationalt kendt gennem sin medvirken i Fassbinder-filmene „Die Ehe der Maria Braun“ und „Lili Marleen“. Men på samme tid opstod også Schygullas egne videoværker, og nogle af disse værker bliver vist på udstillingen fra den 1. februar.

Det er bl.a værkerne som „Traumprotokolle“ (1978/79), „Hanna Hannah“ (2006/2007) og „Traumtunnel“ (2005). Nogle af videoværkerne har aldrig været vist offentligt før. Der er i udstillingsperioden arrangementer med Hanna Schygulla,  den 25. februar og den 6. marts. Der står ikke nogen slutdato på udstillingen, men den varer jo da i hvert fald til den 6. marts.

I kan læse mere på hjemmesiden for Akademie der Künste, Berlin

Skriv gerne en kommentar