Gadeshow på højt plan

På en Berlin-tur er det næsten ikke til at undgå at komme omkring Alexanderplatz. Og  i perioden indtil den 5. august er det i hvert fald en god idé at tage der omkring. For i de dage er der gadeshow på højt plan. Det er den Internationale Gadeteaterfestival Berlin lacht.

Og det er altså ikke kun det vi normalt forstår ved gade-gøgl, med en jonglør og en der kører på ethjulet cykel. Det er internationalt kendte artister og underholdning på højt plan for hele familien. Klovne, akrobater, pantomimeteater, dukketeater, styltekunstnere, gademusik osv. Efter mit indtryk er det nærmest et helt varietéshow, der er rykket ud på gaden.

I kan se programmet på http://berlin-lacht.de/ Det ser imponerende ud. Der er ingen angivelse af klokkeslet – men sådan en oplevelse er typisk også noget, man tager med, når man kommer forbi.

Alexanderplatz er central og kan nås med både bus, S-tog og Ubahn. Det er også et dejligt sted at sidde og drikke en kop kaffe eller en kold øl, mens man kigge på det mylder af liv, der passerer forbi.

Skriv gerne en kommentar