Fri internet i Berlin – Dankeschön, Herr Wall!

Vi kender det allesammen. Vi står der med vores smart phone, vores bærbare pc, vores Ipad – når vi er på ferie. Og så er det alligevel så  svært (læs: dyrt) at komme på nettet. Vi må benytte den gratis time på hotelværelset eller spille hasard og logge på et gratis hot spot på en café eller i et museum. Det kommer der måske en løsning på nu.

Forretningsmanden og mæcen Hans Wall, WALL  AG vil stille gratis internet til rådighed i Berlin her i sommer – og det er også med tanke på turister. Senatet i Berlin har i flere år talt om at etablere fri netadgang i byen, men det er indtil nu blevet ved snakken. Nu vil Wall altså gøre det. Planen er at etablere 20 netadgangspunkter i byen, bl.a. på Potsdamer Platz. Tak for det!, skal det lyde herfra. Der skulle komme mere information om det i dag, skrev Tagesspiegel i går. Og det ser ud til at man allerede kan downloade den nødvendige App fra WALL AG’s hjemmeside i dag. I kan måske lige prøve det, jer der er i Berlin, og så fortælle mig, hvordan det virker?

I samme artikel forlyder det at flere andre operatører har planer om at skaffe gratis netadgang i byen. Det kan I selv læse mere om.

Vi må regne med, at det bliver sikre netforbindelser – ellers vil ingen jo vove at bruge dem. Og så kan det være, at teleselskaberne kan komme til at skrue lidt ned for priserne. Det er også på høje tid.

Læs mere på Wall.de og læs artiklen i Tagesspiegel

Skriv gerne en kommentar