Forårsgrønne Berlin

Karl-Marx-Allée

Nogenlunde sådan forestiller jeg mig, at Berlin ser ud, når jeg kommer på søndag.

Og jeg skal bo tæt på Karl-Marx-Allée – så jeg regner også med at få synet af den flotte pragtboulevard hver dag.

Jeg har kigget lidt i vejrudsigten – og det ligner desværre lidt den, de diverterer med i fjernsynet herhjemme. Lidt overskyet og noget regn. Temperaturer 15-18 grader.

Så ….der skal nok kigges lidt på museernes programmer. Der er ingen tvivl om, at en del af tiden vil blive brugt indendørs. Og der er heldigvis nok at se på. Når fyraftenspiben har lydt i dag, bliver der tid til at læse lidt på de forskellige netportaler. F.eks.  Staatliche Museen zu Berlin, museumsportal-berlin.de, berlin.de’s side om museer, eller direkte ind på museernes hjemmeside.

Jeg har allerede fundet den første udstilling – en fotoudstilling om Kennedys besøg i Berlin 1963, som er i Willy Brandt Haus. Udstillingen varer til 6. juni. Fotografierne er taget af  Ulrich Mack, der var med Kennedy rundt i Tyskland for det tyske blad Quick. Den glæder jeg mig til at se – og så får jeg også set Willy-Brandt-Haus, som jeg har nævnt før her på siden. Læs mere om stedet og udstillingen på hjemmesiden for Willy-Brandt-Haus.

Men tilbage til foråret. Tagesspiegels fotoserie med forårsbilleder gør ikke lysten til at gense Berlin mindre. Kig med ved at klikke på linket.

Se vejrudsigten for den næste måned i Berlin.

Skriv gerne en kommentar