Flere gode musikoplevelser fra Classictic

I næste uge er der flere gode musikoplevelser at vælge imellem på Classictic’s koncertprogram.

På Komische Oper kan man onsdag den 13. juni kl. 19.30 få en ballet- og vokalversion af Brecht og Weills Die Sieben Todsünden. De syv dødssynder. Bibelske motiver lå ikke fjernt for Brecht. Skønt han var erklæret ateist er det velkendt at han anså Bibelen for at være den bog, som betød mest for ham. De syv dødssynder var Brecht og Weill sidste samarbejdsprojekt. Opførelsen på Komische Oper er altså både med balletdans og den dejlige musik og sang. Læs mere om forestillingen og bestil biletter via Classictic.com

Nu er det så, I skal til at vælge. For samme aften kl. 19.30 spilles Puccinis Tosca på Deutsche Oper. Også her kan I læse mere og bestille billetter på Classictic.coms side om Tosca foretillingen.

Torsdag den 14. juni må I igen vælge mellem to musikoplevelser fra Classictic.com. Deutsche Oper spiller Donizettis Luica di Lammermoor kl. 19.30. Læs mere og bestil billetter på Classictic.coms side om denne forestilling.

Samme aften kan man i Konzerthaus på Gendarmenmarkt komme til koncert med Konzerthaus Kammerorchester under ledelse af Bernhard Forck. Musikken er et barokprogram af Bach, Händel og Rameau. Læs mere og bestil billetter på Classitci.coms side om koncerten.

Fredag den 15. juni kl. 20 spiller BerlinClassicPlayers i Philharmoniens Kammermusiksaal et sommerprogram med titlen Sommer Serenade, Mozart Gala. Det lyder som en dejlig sommeraftens-musikoplevelse. Se mere og bestil billetter på Classictic.coms side om koncerten.

Vær opmærksom på at billetbestilling på Classictic skal foretages senest dagen før koncerten finder sted. Skulle I beslutte jer senere, vil det sikkert være muligt at købe billetten på koncerstedet.

Skriv gerne en kommentar