Flaskenspillerne GlassblasSing Quintett

I morgen den 9. april og i overmorgen den 10. april er der mulighed for at komme til en helt usædvanlig koncert. Den finder sted i Kabarett’en Wühlmäuse am Theo, og det er med gruppen GlassBlasSing Quartett.

Som de selv skriver i deres programomtale af deres nye koncert med titlen MÄNNER FLASCHEN SENSATIONEN, så er det sjældent, at der kommer noget sensationelt ud af kombinationen mænd og flasker…. Men det gør der altså her. Det kan jeg da konstatere ved at læse om dem og ved at se deres præsentationsvideo for det nye show.

Bare betegnelsen Jägermeisterxylofon gør jo en nysgerrig. Eller Cokecaster… Udover at spille på tomme flasker, som de hævder alle selv at have tømt, så opfinder gruppen også nye instrumenter.  Således en xylofon bestående af små Jägermeisterflasker eller en guitar fremstillet af en 2l colafaske.

De muntre og selvironiske unge mænd, som iøvrigt kommer fra Berlin, er ret ferme på flaskerne, og på videoer med dem fra Youtube kan jeg også høre, ar de er ret habile sangere. Gruppen har adskillige gange optrådt i tv, men mon ikke det er allerbedst at opleve dem live. Og det er der altså mulighed for i morgen og overmorgen i Wühlmäuse ved Theodor Heuss Platz.

Se mere om showet og billetbestilling på Wühlmäuses hjemmeside.

Se også præsentationsvideoen for det nye show på YouTube

Skriv gerne en kommentar