Festival of Lights

Foto: Rikke Lyngsø Christensen
Potsdamer Platz. Foto: Rikke Lyngsø Christensen

 

Der er endnu nogle dage at nyde de flotte lyssætninger på byen i Festival of Lights. Lysene skinner til den 20. oktober. Læs evt. mit tidligere indlæg og husk alle de muligheder, der er for at komme med på lightseeing-ture.

Jeg har spurgt jer læsere, om I havde lyst til at tage nogle billeder til berlin-nyt og jeg har fået billeder fra Lena Nilsson, som jeg bringer herunder. Desuden har Rikke Lyngsø Christensen, som er medskribent på berlin-nyt, også taget nogle billeder. Dem viser jeg jer i dag og siger tak til Lena og Rikke.

Jeg vil gerne gentage opfordringen til at tage billeder af lyssætningerne, hvis der er flere der har lyst. I skal maile billederne til mail@berlin-nyt .dk

 

 

 

 

 

Skriv gerne en kommentar