Er Berlin cool?

Ja da!

… men ikke lige i denne tid, hvis man tager det bogstaveligt. For det er hedt i Berlin i disse dage. Der er lovet op til 36 grader i dag! Så er det ikke sjovt længere!

Hvis I har forlænget pinseferien, så har I jo nok truffet jeres forholdsregler. Men til jer, der begynder ferie i Berlin i dag: planlæg besøg indendørs, for det er ikke til at være udendørs i Berlin, når det er så varmt. Selvfølgelig kan det lade sig gøre, men det er ikke behageligt. Så tag og kig ind på nogle af de mange museer, der er jo som regel temperaturreguleret – og det er meget skønnere at opholde sig der.

DSC05005
Billedet er taget sådan en sommerdag, hvor det hele står stille, sommeren 2008.

Men vi skal jo også omkring det med isene. For når I så kommer udenfor igen, så er det sofort hen til ishuset. Nå! Mon ikke der findes en guide over de cooleste Eisdielen i Belin? Jo, da – det gør der. Den kommer her – nej de kommer her – for at I ikke skal tro, at berlin-nyt er i lommerne på isfabrikanterne får I hele tre guider.

Fra berlin.de,  http://www.berlin.de/restaurants/eisdielen/

Fra Top10Berlin, http://www.top10berlin.de/Liste/194-Eiscafes

Fra Zitty.de, http://www.zitty.de/eisdielen-in-berlin.html

Og så har jeg da også et godt forslag: Tigertörtchen i Nikolaiviertel plejer også at have noget dejligt hjemmelavet is og hjemmebagte isvafler.

Så blev Berlin pludselig cool igen…

Med hensyn til vejret så bliver det lidt køligere i løbet af ugen, siger vejrudsigten. Så vil der “kun” være 25 graders varme i snit. Desværre er der også varslet uvejr, som så ofte efter en hedebølge.

Skriv gerne en kommentar