En tur på loppemarked?

Nogle mennesker elsker at gå på loppemarked. Både når de er på ferie og også ellers.

Det er ikke min store lyst at gå på loppemarkeder, men derfor skal mine læsere ikke snydes for dette tip. I Berlin er der nemlig god mulighed for at finde et loppemarked, især om søndagen.

Der er så mange, så det ikke har nogen mening at begynde at nævne dem her, men jeg vil fremhæve et par stykker.

Det efter sigende kendteste loppemarked finder man på Str. des 17. juni – ved S-Bahnhof Tiergarten. Det kunne også være det, jeg ville besøge, hvis jeg skulle få lyst til at prøve. Her kan man nemlig også købe plader og CD’er. Desuden er der også her et marked, hvor der sælges kunst.

Et andet jeg vil fremhæve er et loppemarked med børnetøj. Det var nævnt i nyhedsbrevet fra berlin.de, som jeg fik i denne uge. Loppemarkedet er åbent i dag kl. 9-15, og der er desuden underholdning og café. I finder det på Danzigerstr. 50 – se omtalen på berlin.de.

I kan på berlin.de også se en oversigt over flere loppemarkeder i Berlin. Der er endda også et bykort, hvor loppemarkederne er mærket af, så man kan se, hvad der findes i nærheden af, hvor man befinder sig. Der er i al fald tyve stk. at vælge imellem.

 

Skriv gerne en kommentar