Die Unerhörte Musik: Fokus på Harpen

I koncertrækken af uhørt musik er der de næste par gange fokus på harpen. Ligesom bratschen er harpen ofte genstand for musiker-vittigheder. F.eks. citerer Unerörte Musik denne (med en undskyldning) i sit nyhedsbrev:

Hvor længe kan en harpe holde stemningen?
I et kvarter, eller indtil der er en, der åbner døren!

Men i denne sammenhæng er det helt seriøst. På koncerten i aften og næste tirsdag sættes fokus på harpen, men den kan også opleves i sammenspil med andre instrumenter som guitar og akkordeon.

Koncerterne spilles altid tirsdag aften og i aften, den 1. november, er det duoen Maximilian Mangold, guitar og Mirjam Schröder, harpe, som spiller musik af Toshio Hosokawa, Hans Werner Henze, Alois Bröder, Jörg-Peter Mittmann og Timo Jouko Herrmann.

Næste tirsdag er det en duo bestående af Eva Zöllner på akkordeon og Eva Curth på harpe, som spiller musik af Oliver Frick, Bernard Andrés, Bent Sørensen, Helmut Zapf, Dennis Eberhard, Matthias Pintscher og Stepha Schweiger.

Som det jo altid er tilfældet på Unerhörte Musiks koncerter, er der tale om helt ny musik og uropførelser. Koncerterne spilles på BKA-Theater, Mehringdamm 34, 10961 Berlin. Billetter kan bestilles på telefon: (0049) 030 – 20 22 007.

Se også Unerhörte Musiks hjemmeside

Skriv gerne en kommentar