DFB-pokal finale på lørdag

På lørdag den 12. maj kl. 20 spiller Borussia Dortmund mod Bayern München om DFB-Pokalen (Deutscher Fussball-Bund) på Olympia Stadion i Berlin. Næstefter det tyske mesterskab er det den vigtigste titel i tysk fodbold. Siden 1985 er kampen om dette mesterskab blevet spillet på Olympia Stadion.

Som jeg før har skrevet, er jeg ikke så velbevandret i fodbold. Men jeg kan læse mig til at Bayern München er indehavere af pokalen for øjeblikket, og at de har vundet den 15 gange. Borussia Dortmund  blev jo for nylig tyske mestre, så det er to af Tysklands bedste fodboldhold, der løber på banen.

Der står på Visitberlin.de, at der er udsolgt af billetter til Olympia Stadion. Men de skriver også, at fodboldkampen vil præge hele byen på lørdag. Som Visitberlin skriver, så vil det dreje sig om fodbold, hvad enten man befinder sig på Ku’damm eller Alexanderplatz og i alle knejper, caféer, barer og diskoteker vil kampen blive vist på TV. Ok…. det er jo nok ikke alle steder, man går lige meget op i det, men der vil nok være en god mulighed for at følge kampen og tilhængernes begejstring.

I kan læse mere på Visitberlin.de og på DFB’s hjemmeside.

Skriv gerne en kommentar