Det nye Waldorf Astoria i Berlin

Det er ikke kun den nye lufthavn det trækker ud med i Berlin. Også det nye Waldorf Astoria hotel, som ligger ved Bahnhof Zoo og Gedächtniskirche udsætter datoen for, hvornår de første gæster kan indlogere sig i de femstjernede værelser.

Oprindeligt skulle hotellet have været klar til at tage imod gæster i december sidste år, skriver Tagesspiegel. Nu hedder det efterår, men Tagesspiegel oplyser, at man på hotellets hjemmeside først kan booke værelser fra januar 2013. Det er tekniske indretninger i bygningen, der er anledning til forsinkelsen, hedder det. På Waldorf Astorieas hjemmeside kan man også læse, at det fra efteråret vil samarbejde med Hilton.

For mit vedkommende har udsættelsen ikke den store betydning. Jeg er ikke sikker på, at det er der jeg skal bo, når jeg er i Berlin – men kun på grund af prisen. Det skulle være luxus over hele linien, og tænk på hvor flot en udsigt der må være fra værelset.

Waldorf Astoria Berlin og Bikini Haus
Waldorf Astoria Berlin og Bikini Haus

Jeg tog et billede i april i år, – ikke noget godt billede, men det giver et indtryk af hotellets højde. Det indpakkede hus i højre side af billedet er Bikini Haus, som er under renovering. Det er nævnt i Tagesspiegels artikel om alle de byggerier og renoveringer, hvor datoen for færdiggørelse også er blevet udsat.

Læs artiklen i Tagesspiegel

Se Waldorf Astoria Berlins hjemmeside.

Skriv gerne en kommentar