Det kimer nu til julefest ….og julemusik

Det bugner med julekoncerter i Berlin. Der er så mange forskellige slags, kammerkoncerter, kirkekoncerter, kor, gospel, harpekoncert, ja sågar en koncert med et helt trompet ensemble.

Desuden er der julegodter i form af alle de kendte operaer i operahusene – Deutsche Oper spiller bl.a.  Tryllefløjten, Carmen  og Lucia di Lammermoor, Komische Oper spiller bl.a. La Traviata,  Aufstieg und Fall der Stadt Mahagony og La Boheme.

Helt op til jul er der f.eks. en koncert med titlen Russisan Christmas i Auenkirche, koncert med Michael Barenboim (mon ikke det er Daniel Barenboims søn?) og Chamber Philharmonic Skt. Petersburg i Konzerthaus på Gendarmenmarkt.

Også i dagene mellem jul og nytår er der julekoncerter, f.eks. kan I høre en orgelkoncert i Konzerthaus, en basunkvintet og et brass ensemble i Berliner Dom, julekoncert med Deutsches Kammerorchester Berlin i Philharmonie og en julekoncert med panfløjte i Auenkirche.

Derefter kommer alle nytårskoncerterne.

Find alle koncerterne på Classictic.com, hvor I kan købe billetter til alt hvad jeg har nævnt her – og meget mere. Klik på banneret i højre sidepanel, og vælg mellem alle de gode tilbud.

Skriv gerne en kommentar